Elektrochirurgie testers

Onze Elektro Chirurgie Analyzers van Gossen metrawatt en RIGEL MEDICAL testen snel en eenvoudig alle kritieke ESU-functies die nodig zijn om de goede werking van de coagulatie apparaten te kunnen garanderen.

Zelf gedefinieerde test sequenties kunnen éénvoudig aangemaakt worden waardoor alle ESU-functies met nauwkeurige vermogens-, stroom-, frequentie-, crest- en belastingsweerstandsbereiken getest kunnen worden.

Hieronder een overzicht van onze toestellen

RIGEL UNI-THERM Coagulatie tester

RIGEL UNI-THERM Hoog performante tester voor elektro-chirurgie (coagulatie) toestellen met automatische test sequenties.

De RIGEL UNI-THERM meet de performantie van electro-chirurgie generatoren. De metingen omvatten; hoog-frequente lekstroom, hoog vermogen stroom en vermogen verdeling en patient "return plate alarm" test.

Met de RIGEL UNI-THERM kunnen gemakkelijk automatische testsequenties aangemaakt worden. Wij beschikken reeds over een aantal testsequenties voor Valleylab FORCE FX, FORCE TRIAD,, ERBE VIO200D, ERBE 300D, enz...

Bekijk detail

SecuLife ES Pro - Coagulatie tester

SecuLife ES Pro Elektro-chirurgie/coagulatie tester van Gossen Metrawatt

De Seculife ES Pro ESU Analyzer is een zeer nauwkeurig meetinstrument voor kalibratiekwaliteit. Het is bedoeld voor gebruik door fabrikanten en technici in de buitendienst, evenals biomedische ingenieurs die hun ESU-generatoren op exact dezelfde manier moeten testen als de fabrikanten. Het is de enige ESU-analysator op de huidige markt met een meetniveau van onzekerheid van 1%.

 

Bekijk detail

SecuLife ES Xtra Geavanceerde coagulatietester

SecuLife ES Xtra Geavanceerde coagulatietester met automatische test sequenties van Gossen Metrawatt

De coagulatie toestellen zijn niet meer weg te denken in de medische wereld. Het toepassingsgebied van deze toestellen neemt nog steeds uitbreiding waardoor het aantal coagulatietoestellen in onze ziekenhuis sterk toeneemt. De controle op de goede werking van deze toestellen is uitermate belangrijk en maakt deel uit van de functietesten die worden opgelegd door de EN 62353 norm. De SecuLife ES-XTRA is momenteel het meest performante toestel op de markt om deze testen éénvoudig en automatisch uit te voeren.

Bekijk detail

Seculife ES-PRIME Multimode elektrochirurgie-analysator

Seculife ES-PRIME Multimode elektrochirurgie-analysator met automatische test sequenties, automome werking en Ligasure

De coagulatie toestellen zijn niet meer weg te denken in de medische wereld. Het toepassingsgebied van deze toestellen neemt nog steeds uitbreiding waardoor het aantal coagulatietoestellen in onze ziekenhuis sterk toeneemt. De controle op de goede werking van deze toestellen is uitermate belangrijk en maakt deel uit van de functietesten die worden opgelegd door de EN 62353 norm. De SecuLife ES-PRIME is momenteel het meest performante toestel op de markt om deze testen éénvoudig en automatisch uit te voeren.

Ook voor het uitvoeren van Multiple Pulsed Waveform en Tissue testen.

Bekijk detail