Medische multimeters

Het meten en testen van meetapparatuur op het gebied van medische technologie vereist absolute betrouwbaarheid en een breed scala aan toepassingen. De SECULIFE HIT AM en MD multimeters zijn op maat gemaakt om aan deze eisen te voldoen: het is het ideale apparaat voor testen, training en productie op het gebied van medische technologie.

SecuLife HIT MD Medische TRMS-systeemmultimeter

SecuLife HIT MD TRMS systeem multimeter voor gebruik in medische sector of hygiënisch gevoelige omgevingen

Het meten en het testen van meetapparatuur in de medische wereld en food en pharma-industrie vereist absolute betrouwbaarheid en een breed scala aan toepassingen. De SECULIFE HIT MD is speciaal ontworpen om aan deze eisen te voldoen: Het is het ideale apparaat voor testen, opleiden en productie op het gebied van medische technologie.

De SECULIFE HIT MD TRMS multimeter biedt een geheel nieuwe dimensie van gebruiksgemak tijdens het meten met ultramoderne ergonomie waardoor het meten nog gemakkelijker en betrouwbaarder wordt. Een breed scala van functies die aan de eisen van de veeleisende medische technologie voldoen. En natuurlijk kwaliteit van wereldklasse tot in de kleinste details.

Bekijk detail

SECULIFE HIT AM Systeemmultimeter voor medische technologie, antimicrobieel

SECULIFE HIT AM Digitale systeem multimeter voor gebruik in medische omgevingen met antimicrobiële behuizing

Het meten en testen van meetapparatuur op het gebied van medische technologie vereist absolute betrouwbaarheid en een breed scala aan toepassingen. De SECULIFE HIT AM is op maat gemaakt om aan deze eisen te voldoen: het is het ideale apparaat voor testen, training en productie op het gebied van medische technologie.

De SECULIFE HIT AM TRMS-multimeter biedt een geheel nieuwe dimensie van meetcomfort: ultramoderne ergonomie die het meten nog eenvoudiger en betrouwbaarder maakt. Een breed scala aan functies die voldoen aan de eisen van de veeleisende medische technologie. En natuurlijk kwaliteit van wereldklasse, die tot in de kleinste details overtuigend overtuigt.

Bekijk detail