Specificaties

Leveringsomvang:

1 Seculife ES PRIME

1 Kabelset

1 Handleiding

1 Kalibratierapport

Seculife ES-PRIME Multimode elektrochirurgie-analysator

Seculife ES-PRIME Multimode elektrochirurgie-analysator met automatische test sequenties, automome werking en Ligasure

De SECULIFE ES PRIME biedt een ongeëvenaarde sample frequentie van 16 miljoen datapunten. Dit maakt een uiterst stabiele meting mogelijk van de uitgangsgolfvormen van de nieuwste generatie HF-generatoren, die gebruik maken van golfvormen met meerdere pulsen. Het interne decennium met lage impedantieweerstand heeft een bereik van 0 tot 6400 Ω en kan in stappen van 1 Ω worden aangepast. Het apparaat wordt bestuurd door interne processors en bevat een ideaal afgestemde combinatie van hardware en software. Dit maakt een zeer nauwkeurige, nauwkeurige meting mogelijk, zelfs van HF-golfvormen met overmatige interferentie, bijvoorbeeld zoals een sproeifunctie. Elk gegevenspunt wordt geanalyseerd en levert zeer nauwkeurige meetresultaten.
 
De SECULIFE ES PRIME is uitgerust met interne relais voor het besturen van het testcircuit. Dit maakt een gemakkelijke omschakeling mogelijk tussen vermogensmeting, lekstroommeting en testen van de neutrale elektrode zonder de meetkabels opnieuw aan te sluiten. De stroomtransformator die bij de SECULIFE ES PRIME wordt geleverd, bemonstert de HF-stroom die door de interne belasting stroomt en een ratiometrische spanning genereert. Dit wordt gedigitaliseerd en geanalyseerd door de interne processor. Dankzij de combinatie van de twee meetbereiken samen met de huidige transformator heeft de gebruiker volledige controle over het vermogen van het apparaat om hoge niveaus van nauwkeurigheid en resolutie te verkrijgen van alle soorten HF-generatoren.
 
Naast de interne belastingen kunnen ook externe belastingen worden aangesloten. De SECULIFE ES PRIME is uitgerust met een auto-sequentiemodus die het mogelijk maakt om klantspecifieke testsequenties te creëren, bijvoorbeeld zoals vereist bij de productie van apparaten, testen en R&D. Vooraf gedefinieerde lastcurven kunnen automatisch worden uitgevoerd en de resultaten kunnen worden opgeslagen als een lijst of een grafische weergave.
 
Optioneel: weefseltest
 

Enkele screenshots van het display: 

SECULIFE ES PRIME Configruation Mode         SECULIFE ES PRIME Pulse Mode     SECULIFE ES PRIME Menue RF Measurements

Configuration Mode                       Pulse Mode                          Menu RF Measurements
  • CE logo
  • Fabriekscertifikaat