Patiënt Simulatoren

Nauwkeurige patiëntsimulatie betekent nauwkeurige patiëntmonitoren!

Apparaten voor patiëntbewaking vereisen regelmatige prestatiecontroles om ervoor te zorgen dat ze nauwkeurig zijn en voldoen aan de specificaties van de fabrikant. Rigel heeft een veelzijdig assortiment patiëntsimulatoren om aan uw behoeften te voldoen,  inclusief de UNI-SIM; onze 6-in-1 multiparametersimulator. Al onze patiëntsimulators zijn handbediend, werken op batterijen en bieden nauwkeurige simulatie van de vitale functies zoals EKG, SPO2, IBP, NIBP, druk, temperatuur, enz..
 
Hieronder een overzicht van onze Patiënt Simulatoren:
 

PatSim 400 - Patiëntsimulator - RIGEL

PatSim 400 - Patient simulator met Cardiac output testing - RIGEL

De PatSim 400 van Rigel is ontworpen om elke patiëntsimulatie sneller te maken.
In tegenstelling tot andere patiëntsimulators gebruikt de PatSim een home- en recallfunctie om eenvoudig tussen tests te wisselen en uw meest gebruikte sequenties op te slaan. U hoeft niet meer door de 'boomstijl'-hiërarchie te klikken en te scrollen om elke test uit te voeren.
 

 

Bekijk detail

Rigel PatSim200 EKG & patiëntsimulator

Rigel PatSim200 De snelste, meest eenvoudige en uiterst prijsvriendelijke patiëntsimulator op de markt, Rigel Medical

In tegenstelling tot andere patiëntsimulators, gebruikt de PatSim een thuis- en terugroepfunctie om gemakkelijk tussen tests te wisselen en uw meest gebruikte reeksen op te slaan, zonder meer te klikken en te scrollen door de hiërarchie in 'boomstijl' om elke test uit te voeren.

Een van de meest unieke kenmerken van de PatSim 200 is de mogelijkheid om 5 van uw meest gebruikte simulaties op te slaan en op te roepen met slechts 3 knoppen.

Het apparaat zelf is compact, licht van gewicht en het kleurenscherm met gemakkelijk aan te passen verlichting met hoog contrast en lage luminantie betekent dat het eenvoudig is om het apparaat aan te passen voor gebruik in omgevingen met weinig licht. Naast deze geweldige functies hebben we er ook voor gezorgd dat de PatSim 200 wordt geleverd met universele ECG-noppen en mini-DIN-connectoren, zodat de kosten om uw patiëntsimulatoren over te schakelen naar de PatSim 200 niet uit de hand lopen - onze unit zal werken met de legacy IBP- en temperatuurkabels die u al heeft.

Bekijk detail

RIGEL UNI-SIM Multi Parameter simulator

RIGEL UNI-SIM Multi Parameter simulator "Vital Signs simulator" voor NIBP, SPO2, ECG, Temp, Druk van Rigel Medical

De RIGEL UNI-SIM is een multifunctionele simulator voor medische apparaten welke toelaat op een éénvoudige manier NIBP, SPO2, ECG, temperatuur, IBP en respiratie (ademhaling) functies te simuleren.
 

Bekijk detail

SecuLife PS100 - Eenvoudige patiënt simulator zonder display

SecuLife PS100 Eénvoudige Patiënt Simulator voor EKG zonder digitaal display

Met de SECULIFE PS100 Patiëntsimulator kunt u ECG- en langetermijn-ECG-apparaten testen op een foutloze werking.

Bekijk detail

SecuLife PS200 Multi-patiënt Simulator voor ECG met display

SecuLife PS200 Multi-patiënt Simulator voor ECG met digitale aanduiding voor ECG, temperatuur, bloeddruk, SPO2 en ademhaling

Met de SECULIFE PS200 Multi-Patient Simulator kunt u ECG- en langdurige ECG-apparaten testen op een vlekkeloze werking.

Bekijk detail

SecuLife PS300 - Multi-paramater patiënt simulator voor ECG met dubbel display

SecuLife PS300 - Multi-paramater patiënt simulator voor ECG, Bloeddruk, Temperatuur, SPO2 en ademhaling, met dubbel display

Met de SECULIFE PS300 Multi-Patient Simulator kunt u ECG- en langdurige ECG-apparaten testen op een foutloze werking.

Bekijk detail