NIBP/SpO2/Druk simulatoren

Nauwkeurige patiëntsimulatie betekent nauwkeurige patiëntmonitors

Apparaten voor patiëntbewaking vereisen regelmatige prestatiecontroles om ervoor te zorgen dat ze nauwkeurig zijn en voldoen aan de specificaties van de fabrikant. Prometeq heeft een veelzijdige reeks patiëntsimulatoren om aan uw behoeften te voldoen, waaronder de Rigel UNI-SIM; onze 6-in-1 multiparametersimulator. Al onze patiëntsimulatieproducten zijn handbediend, werken op batterijen en bieden nauwkeurige simulatie van vitale functies.

Ontdek hieronder ons gamma aan SPO2-, ECG-, NIBP-, Temperatuur- en druk simulatoren van RIGEL Medical en Gossen Metrawatt.

RIGEL UNI-PULSE 400 Defibrillator tester met Pacer functie - RIGEL Medical

RIGEL UNI-PULSE 400 Draagbare defibrillator analyzer, voor het testen van alle mono- en bi-fasen, standaard en pulserende golven en AED toepassingen. Nu ook met Pacer functie

De nieuwe UniPulse 400 is ontworpen om alle defibrillatoren nauwkeurig en efficiënt te testen. Het grote levendige kleurenscherm toont zowel testresultaten als golfvormen in verbazingwekkende details. De speciale sneltoetsen en het eenvoudig te gebruiken besturingssysteem stellen testtechnici in staat om de relevante testfunctie in seconden te selecteren.

Deze uitgebreide defibrillatoranalysator kan alle monofasische, bi-fasische, standaard en pulserende golfvormen analyseren. Deze ongeëvenaarde functionaliteit en onze nieuwe uitgebreide pacerfunctie maken de UniPulse 400 de ultieme defibrillatoranalysator op de markt. Het grote interne geheugen en de ingebouwde opslag van resultaten zullen de testtijd verkorten en bijdragen aan een modern papierloos systeem. Download resultaten naar "Med-eBase" asset management software via onze eenvoudige USB-functie of gebruik de on-screen data recall om resultaten te bekijken - het is nog nooit zo eenvoudig geweest. De ergonomische behuizing van de UniPulse 400 maakt de unit compact, robuust en licht zodat je kan de locatie gemakkelijk verplaatsen met dit draagbare product. Onze handige Rigel draagtas past op het apparaat naast eventuele extra accessoires die u nodig heeft, waardoor u eenvoudig naar verschillende locaties kunt vervoeren.

Kan geleverd worden met de apart verkrijgbare paddle box adapter of variabele load box.

 

 

Bekijk detail

RIGEL UNI-THERM Coagulatie tester

RIGEL UNI-THERM Hoog performante tester voor elektro-chirurgie (coagulatie) toestellen met automatische test sequenties.

De RIGEL UNI-THERM meet de performantie van electro-chirurgie generatoren. De metingen omvatten; hoog-frequente lekstroom, hoog vermogen stroom en vermogen verdeling en patient "return plate alarm" test.

Met de RIGEL UNI-THERM kunnen gemakkelijk automatische testsequenties aangemaakt worden. Wij beschikken reeds over een aantal testsequenties voor Valleylab FORCE FX, FORCE TRIAD,, ERBE VIO200D, ERBE 300D, enz...

Bekijk detail

PULS-R kunstvinger

PULS-R kunstvinger voor SPO2 simulatie van Rigel Medical

De compacte Rigel PULS-R universele SpO2-simulatievinger is het nieuwste accessoire voor de Rigel UNI-SIM en SP-SIM-simulatoren voor vitale functies.

Bekijk detail

SecuLife PS100 - Eenvoudige patiënt simulator zonder display

SecuLife PS100 Eénvoudige Patiënt Simulator voor EKG zonder digitaal display

Met de SECULIFE PS100 Patiëntsimulator kunt u ECG- en langetermijn-ECG-apparaten testen op een foutloze werking.

Bekijk detail