Infuuspompentesters

De infuuspompentesters van Gossen Metrawatt en Rigel Medical zorgen er voor dat preventief onderhoud en reparatie snel, eenvoudig en met hoge nauwkeurigheid kunnen worden uitgevoerd. Onze testers zijn compatibel met een breed scala aan infusiepompen, waaronder spuitpompen, volumetrische pompen en anesthesiepompen. Dit alles conform met de IEC60601-2-24 norm.

Hierna een overzicht van onze apparaten

RIGEL MULTI-FLO - Infuuspompentester

RIGEL MULTI-FLO Infuuspompentester voor het meten van het debiet, volume en druk. 1, 2 of 4 kanaals uitvoering.

De onmiddellijke debietmeting geeft het voordeel van snellere testtijden bij lage debieten. Het vermogen om debieten van 10μL / uur te detecteren, maakt de Multi-Flo-infusiepompanalysator tot een veelzijdig hulpmiddel voor alle soorten infuuspompen.

Ontworpen om volledig te voldoen aan de IEC 60601-2-24 testvereisten, is de Rigel Multi-Flo een echt waardevol testinstrument voor diegenen die snelle en nauwkeurige beoordelingen en kalibratie van stroomsnelheden, druk en volume vereisen.

Een robuuste en compacte alles-in-één behuizing met geïntegreerd infuus programma geheugen, maakt de Multi-Flo volledig stand-alone. Het ingebouwde geheugen slaat testgegevens op en maakt snelle overdracht naar de pc mogelijk voor traceerbaarheid. Een bijgewerkte versie van Rigel's Med-eBase-software biedt testsjablonen, aangepaste testcertificaten en de mogelijkheid om de Multi-Flo-infusiepompanalysator te regelen en configureren. Met behulp van de Med-eBase software kan de RIGEL Mulit-Flo ook remote controlled worden gebruikt. Zo komen de meetresultaten rechtstreeks in de database van de computer.

Snelle en foutloze informatie over de testobjecten kunnen rechtstreeks in de Multi-Flo worden ingevoerd via een compacte Bluetooth-barcodescanner of een optioneel toetsenbord.

De Multi-Flo-infusiepompanalysator is de nieuwste toevoeging aan Rigel Medical's productaanbod van biomedische testapparatuur.

Bekijk detail

SECULIFE IF PRO - Infuuspompentester

SECULIFE IF PRO Infuuspompen tester met uitwisselbare meetmodules (1 tot 4 kanalen)

De SECULIFE IF PRO is de meest compacte, volledig functionele vierkanaals analyser op de markt.

Het is een zeer nauwkeurig, eenvoudig te gebruiken systeem dat volledige touchscreencontrole van alle processen bevat zonder het gebruik van ouderwetse toetsen en knoppen.

Bekijk detail

SecuLife IF+ Infuuspomptester

SecuLife IF+ Infuuspomp tester met waterkolom

De Seculife IF + is ontworpen om infusiepompen te testen op hun juiste werking.
Hij is in staat om maximaal 2 pompen tegelijkertijd te testen.

Bekijk detail