Medische veiligheidstesters vlgs EN62353 en IEC60601 van RIGEL Medical en Gossen Metrawatt

De SECUTEST, SECULIFE EN RIGEL Medical -testers zijn speciaal ontwikkeld voor het testen van medische hulpmiddelen die het meest worden gebruikt in ziekenhuizen - Testers voor medische apparatuur direct bij de patiënt. Er wordt veel belang gehecht aan efficiëntie en betrouwbaarheid bij het uitvoeren van metingen op deze apparaten. De grote verscheidenheid aan fabrikanten en modellen van monitoring- en therapeutische apparaten vereist ook een hoge mate van compatibiliteit.

Hieronder een overzicht uit ons gamma

SECULIFE ST BASE IQ Medische veiligheidstester

SECULIFE ST BASE IQ Tester voor het controleren van de elektrische veiligheid van medische apparaten en systemen volgens de EN62353 norm

De SECULIFE ST BASE IQ maakt deel uit van de nieuwste generatie SECULIFE veiligheidstesters en maken het voor elektriciens en medische technici mogelijk om de teststappen die in de relevante normen zijn gespecificeerd veilig en efficiënt uit te voeren en te documenteren.

De SECULIFE ST BASE IQ biedt uitgebreide meet- en testmogelijkheden voor het testen van medische apparaten en systemen conform de IEC/EN 62353 norm.

Bekijk detail

SECULIFE ST PRO IQ Medische veiligheidstester

SECULIFE ST PRO IQ Medische veiligheidstester volgens IEC/EN60601 & IEC/EN62353 met aanraakscherm

De SECULIFE ST PRO IQ ondersteunt alle noodzakelijke meet- en testfuncties voor het testen van de effectiviteit van beschermende maatregelen bij medische hulpmiddelen en systemen - met vooraf gedefinieerde en programmeerbare testsequenties die vereist zijn in overeenstemming met de testnormen IEC / EN 62353 (VDE 0751) en IEC / EN 60601.

De SECULIFE ST PRO IQ is de langverwachte opvolger voor de SECUTEST SIII en SIII+ die jarenlang zijn trouwe dienst bewezen heeft in tal van ziekenhuizen en service organisaties voor leveranciers van medische apparatuur. Het nieuwe model biedt tal van voordelen zoals de 3 USB interfaces, uitgebreid geheugen met database structuur, kleuren TFT aanraakscherm,10 patiëntaansluitingen (4 mm bussen) en de antimicrobiële behuizing.

Bekijk detail

SECULIFE ST BASE 25 IQ Medische veiligheidstester met 25A

SECULIFE ST BASE 25 IQ Veiligheidstester voor typetesten van medische apparaten en systemen met een RPE-meetstroom van 25 A volgens EN62353

De SECULIFE ST Base 25 ondersteunt alle vereiste meet- en testfuncties voor het testen van de effectiviteit van beschermende maatregelen in medische apparaten en systemen - zowel met vooraf gedefinieerde als programmeerbare testsequenties (VDE 0701-0702, IEC/EN 62353, VDE 0751). Dankzij de teststroom tot 25A kan het apparaat worden gebruikt voor typetesten. De behuizing is uitgerust met een antimicrobiële werking, waardoor het apparaat ook in hygiënisch gevoelige gebieden kan worden gebruikt.

De SECULIFE ST BASE 25 IQ wordt standaard geleverd met een Izytroniq Business Starter software licentie

Bekijk detail

SecuLife ST medische veiligheidstester

SecuLife ST Veiligheidstester met testsequenties volgens EN 62353, EN 60601, EN 61010, EN 60335, EN 60950, VDE 0701-0702

Als multifunctionele veiligheidstester, is de SECULIFE ST geschikt om metingen te doen op medische toestellen en deze te documenteren.

Hij is geschikt voor metingen op draagbare medische toestellen en kan ook gebruikt worden voor metingen op grote toestellen zoals X-Ray en MRI scanners

Bekijk detail

SECULIFE ST HV Medische veiligheidstester met hoogspanningstest

SECULIFE ST HV Veiligheidstester voor medische apparatuur volgens IEC 60601, incl. Hoogspanningstest en 25A RPE meetstroom.

Als multifunctionele veiligheidstester, is de SECULIFE ST HV uitermate geschikt om metingen te doen op medische toestellen en deze te documenteren.

DE SECULIFE ST HV beschikt over een hoogspanningsmodule (tot 4 kV AC / 6 kV DC) voor testen na productie conform de IEC EN 60601 norm.

Hij is geschikt voor metingen op draagbare medische toestellen en kan ook gebruikt worden voor metingen op grote toestellen zoals X-Ray en MRI scanners met behulp van de optionele 3-fazen adapters.

Bekijk detail

SafeTest 60 Basis medische veiligheidstester RIGEL

SafeTest 60 - Eénvoudige Low Cost veiligheidstester voor metingen volgens EN62353 - Zonder geheugen & zonder interface.

De Rigel SafeTest 60 is een robuuste, betrouwbare en toegewijde medische veiligheidstester. Het is ideaal voor het testen van grote hoeveelheden medische en laboratoriumapparatuur waarvoor geen metingen van de patiëntaansluitingen nodig zijn, zoals bedden, takels, centrifuges, enz.

 
Met een groot kleurendisplay en een kleurgecodeerde gebruikersinterface, is het eenvoudig om de vereiste tests te selecteren met een enkele toetsdruk, terwijl een snelle doorwerking van de testroutine het testproces snel en betrouwbaar maakt.
 
Hoewel klein, bevat de SafeTest 60 een reeks veiligheidstests om naleving van een reeks internationale veiligheidsnormen mogelijk te maken, inclusief lektests volgens IEC 60601, EN62353, EN61010 en NFPA-99, aardingstests volgens EN62353, EN61010 en NFPA-99, en isolatietesten volgens IEC 62353.
 
 

Bekijk detail

RIGEL 62353+ Medische veiligheidstester Rigel

RIGEL 62353+ Medische veiligheidstester volgens EN62353 met automatische test sequenties

De Rigel 62353+ is een Handheld veiligheidstester geschikt voor het testen volgens de EN 62353.

De tester heeft een groot display, alfanumeriek toetsenbord en bluetooth interface voor koppeling naar een PC of andere apparatuur, zoals barcodescanner of printer.

Bekijk detail

RIGEL 288+ Medische veiligheidstester

RIGEL 288+ Medische veiligheidstester volgens IEC60601-1 en EN62353 met automatische test sequenties

De Rigel 228+ is een Handheld veiligheidstester geschikt voor het testen volgens de IEC 60601-1, AMMI, VDE en de EN62353.

De tester heeft een groot display, alfanumeriek toetsenbord en bluetooth interface voor koppeling naar een PC of andere apparatuur, zoals barcodescanner of printer.

Met de Downloader App kan U ook zonder software de testresultaten downloaden en een pdf testrapport genereren op uw smartphone of tablet. De Downloader app is enkel geschikt voor Android toestellen.

 

 

Bekijk detail