Power quality

Prometeq beschikt over een uitgebreid gamma aan power quality analyzers, dit zowel in draagbare vorm als voor vaste opstelling.

Industrie, handel , gezondheidszorg , banken en andere dienstverleners zijn zeer afhankelijk van elektrische en elektronische systemen . Deze systemen beïnvloeden de kwaliteit van het lichtnet op vele manieren , maar ze reageren zeer gevoelig op eventuele storingen.

Het is dus de ondernemende verantwoordelijkheid van alle moderne bedrijfsvoering om hun eigen elektrische systemen onder controle te houden - 24 uur per dag en onder alle mogelijke omstandigheden .

Er moet onmiddelijk actie worden genomen van zodra het eerste teken van een slechte netkwaliteit verschijnt, zoals
oververhitte transformatoren en kabels,
excessieve stroom in neutrale geleiders zonder enige verklaarbare reden,
aangesproken beveiligingen,
flikkerende lichten, computer storingen en datanetwerk problemen,
storingen in telefoonlijnen of
onverklaarbaar gestegen energiekosten.

Oorzaken kunnen worden gelokaliseerd en het verhelpen van storingen kan worden uitgevoerd door het gebruik van geschikte meetapparatuur .

Met behulp van deze innovatieve producten, kunnen alle relevante electrische parameters worden gemeten, die bepalend zijn voor de kwaliteit van de elektrische stroomverzorging. Storingen en gebeurtenissen kunnen gemakkelijk worden gelokaliseerd, gedocumenteerd en geanalyseerd aan de hand van de geldende normen - de perfecte basis voor duurzame optimalisatie. Optimalisatie verhoogt de bedrijfszekerheid, houdt de productkwaliteit stabiel en zorgt voor een hoge mate van kosteneffectiviteit. En een stabiel elektrisch systeem biedt een waar gevoel van veiligheid.