Defibrillator testers

Onze defibrillatortesters van Gossen metrawatt en Rigel Medical zijn eenvoudig te gebruiken en de meeste hebben ook een Pacer functie.

Ze zijn allen geschikt voor het testen van monofasische, bifasische en gepulseerde golfvormen van defibrilatoren of AED toestellen. De toestellen bezitten eveneens een ingebouwde patiëntsimulator met verschillende hartritme golfvormen.

Hieronder een overzicht van ons gamma:

RIGEL UNI-PULSE 400 Defibrillator tester met Pacer functie - RIGEL Medical

RIGEL UNI-PULSE 400 Draagbare defibrillator analyzer, voor het testen van alle mono- en bi-fasen, standaard en pulserende golven en AED toepassingen. Nu ook met Pacer functie

De nieuwe UniPulse 400 is ontworpen om alle defibrillatoren nauwkeurig en efficiënt te testen. Het grote levendige kleurenscherm toont zowel testresultaten als golfvormen in verbazingwekkende details. De speciale sneltoetsen en het eenvoudig te gebruiken besturingssysteem stellen testtechnici in staat om de relevante testfunctie in seconden te selecteren.

Deze uitgebreide defibrillatoranalysator kan alle monofasische, bi-fasische, standaard en pulserende golfvormen analyseren. Deze ongeëvenaarde functionaliteit en onze nieuwe uitgebreide pacerfunctie maken de UniPulse 400 de ultieme defibrillatoranalysator op de markt. Het grote interne geheugen en de ingebouwde opslag van resultaten zullen de testtijd verkorten en bijdragen aan een modern papierloos systeem. Download resultaten naar "Med-eBase" asset management software via onze eenvoudige USB-functie of gebruik de on-screen data recall om resultaten te bekijken - het is nog nooit zo eenvoudig geweest. De ergonomische behuizing van de UniPulse 400 maakt de unit compact, robuust en licht zodat je kan de locatie gemakkelijk verplaatsen met dit draagbare product. Onze handige Rigel draagtas past op het apparaat naast eventuele extra accessoires die u nodig heeft, waardoor u eenvoudig naar verschillende locaties kunt vervoeren.

Kan geleverd worden met de apart verkrijgbare paddle box adapter of variabele load box.

 

 

Bekijk detail

SecuLife DF BASE - Defibrilator tester

SecuLife DF BASE Defibrillator tester voor monofasische, bifasische en gepulseerde golfvormen de Gossen Metrawatt - zonder Pacer functie.

Het gespecificeerde energieniveau wordt gemeten met een geïntegreerde belasting die het menselijk lichaam simuleert (50 Ω). Snelle en directe observatie en selectie van de gewenste ECG-golfvormen en testgegevens wordt ook mogelijk gemaakt.

 
Voor het bepalen van de huidige hartslag is een 12-kanaals ECG met aritmieën en vermogenscurven beschikbaar. Deze kunnen worden geregistreerd en bekeken op het display van de defibrillator. De SECULIFE DF BASE is uitgerust met een auto-sequence-functie die tot 50 voorgeprogrammeerde testsequenties voor de gebruiker kan uitvoeren. De tests worden geconfigureerd met gebruiksvriendelijke software.

Bekijk detail

SecuLife DF PRO Defibrilator tester

SecuLife DF PRO Defibrillator tester voor monofasische, bifasische en gepulseerde golfvormen van Gossen Metrawatt, met Pacer functie.

De SECULIFE DF PRO is een intelligent instrument voor het testen van de nieuwste generatie defibrillatoren.

Het meet ontladen energie en geeft informatie over de defibrillatorpuls. De tester is geschikt voor handmatige, semi-automatische en automatische defibrillators met monofasische, bifasische en gepulseerde golfvormuitgang.

Bekijk detail