Flir Exx-serie warmtebeeldcamera

Flir E54 warmtebeeldcamera

320x240 pixels warmtebeeldcamera

De FLIR E54 is uw instapmodel in de Exx-serie en biedt de resolutie en gevoeligheid die u nodig hebt voor basisconditiebewaking, elektrische/mechanische inspectie en gebouwinspectie.

 

Bekijk detail

Flir E76 warmtebeeldcamera

320x240 pixels warmtebeeldcamera

De FLIR E76 biedt volledige dekking van nabije en verre doelen door middel van een reeks verwisselbare AutoCal™-lenzen, met gezichtsvelden voor alles van groothoekinspecties op daken tot elektrische inspecties die vanaf een veilige afstand worden uitgevoerd.

Bekijk detail

Flir E86 warmtebeeldcamera

464x348 pixels warmtebeeldcamera

De FLIR E86 zit boordevol hoogwaardige functies die nodig zijn voor snelle, nauwkeurige detectie van hotspots en verborgen gebreken. Deze thermische camera van 464 × 348 pixels heeft een groter temperatuurmeetbereik voor eenvoudigere detectie van hotspots en verborgen anomalieën op elektrische en mechanische onderdelen.

Bekijk detail

Flir E96 warmtebeeldcamera

640x480 pixels warmtebeeldcamera

De FLIR E96 is onze eerste camera met pistoolgreep met een thermische resolutie van 640 × 480, zodat inspecteurs veilig hoogspannings-, gevaarlijke doelen kunnen onderzoeken en elektrische en mechanische storingen snel kunnen diagnosticeren.

Bekijk detail