Flir Cx warmtebeeldcamera

De compacte warmtecamera's uit de FLIR Cx-serie zijn draagbare inspectietools voor gebouwen, faciliteitenonderhoud, HVAC/R, elektrische reparaties en andere toepassingen voor probleemoplossing.

FLIR heeft onlangs twee nieuwe upgrades uitgebracht voor de populaire Cx-serie: de FLIR C3-X en FLIR C5, beide met ingebouwde FLIR Ignite™-cloudconnectiviteit die directe gegevensoverdracht, opslag en back-up mogelijk maakt, zodat afbeeldingen altijd beschikbaar zijn voor iedereen. uw apparaten.

Beide camera's zijn ook uitgerust met FLIR MSX® (Multi-Spectral Dynamic Imaging), die scènedetails extraheert uit de ingebouwde visuele camera en deze in reliëf op het volledige warmtebeeld drukt.

 

Flir C3-x warmtebeeldcamera - zakformaat

Professionele warmtebeeldcamera in zakformaat

De FLIR C3-X is een 3-in-1 tool met een thermische camera, digitale camera en zaklamp. De warmtebeeldcamera met 128 × 96 (12.288 pixels) resolutie heeft een groot temperatuurbereik van -20 tot 300 °C.  Het is de instapcamera uit de Cx-serie die wordt aangeboden door FLIR, maar biedt nog steeds krachtige functies zoals FLIR Ignite en MSX, en professionele rapportagemogelijkheden voor het documenteren van problemen en reparaties met afbeeldingen met behulp van FLIR Thermal Studio.

Bekijk detail

Flir C5 warmtebeeldcamera - pocketformaat - cloud connectiviteit

Pocket size warmtebeeldcamera

De FLIR C5 heeft dezelfde kenmerken als de C3-X, maar bevat een krachtigere warmtebeeldcamera met een resolutie van 160 x 120 (19.200 pixels). De hogere resolutie geeft je meer details, waardoor de camera kleinere temperatuurverschillen kan detecteren en het gemakkelijker wordt om een ​​nauwkeurige temperatuurmeting te krijgen. Bovendien heeft de C5 zoommogelijkheden, 1-Touch Level/Span voor verbeterd scènecontrast en een nog beter temperatuurbereik van -20 tot 400°C
 

Bekijk detail