Test- en meetapparatuur

De meet- en testapparatuur van Gossen Metrawatt zijn veilig in het gebruik, betrouwbaar en rendabel. Dat horen wij telkens weer van gebruikers. En we horen het ook graag, want dat is precies waar wij naar streven.  Maar we zijn zelfbewust genoeg om nog een stap verder te gaan:

Gossen-Metrawatt staat voor veiligheid en vakmanschap in de meet- en testtechniek. Met aantrekkelijke nieuwe producten en diensten, advies, projectplanning, seminaries en begeleiding ter plaatse zijn wij goed voorbereid op de uitdagingen van toekomstige marktontwikkelingen. Wij ondersteunen u met vakkundig persoonlijk advies.

 


 

Geohm PRO / XTRA digitale aardingsmeter

Zeer nauwkeurige aardings en lage weerstandsmeter met of zonder GPS

De GEOHM PRO / XTRA kan veel meer dan alleen een eenvoudige en betrouwbare implementatie van de meest gangbare methoden voor aardmeting. De meetmethode voor het testen van bliksembeveiligingssystemen onder zeer realistische omstandigheden op basis van verschillende types van de pulsmeetmethode is opmerkelijk in dit opzicht.

Bekijk detail

METRAFLEX P300 rogowski 3/30/300A AC

Flexibele stroomtang met meetbereik 3/30/300A AC

Zeer nauwkeurige metingen voor lage stromen door de hoge gevoeligheid

 

Bekijk detail

MetraHIT IM-E DRIVE - Multimeter en tester voor service en herstelling aan Hybride en elektrische voertuigen

Milli-ohm meting in 4-draads (200 mA of 1A), Isolatieweerstandsmeting met testspanning tot 1000 V, coil test met 1000V en TRMS digitale multimeter.

De MetraHIT IM-E DRIVE is een draagbaar, extreem robuust instrument dat is ontworpen voor gebruik in het veld. Het is geschikt voor onderhoud, service en diagnostiek bij elektrische machines, aandrijfeenheden en systemen, bijvoorbeeld in automobiel-, luchtvaart-, energie- en automatiseringstoepassingen.
 
Het alles-in-één instrument combineert een isolatietester, een kortsluittester met spoel en een universele multimeter. Het is ideaal voor veiligheidstests en -diagnose bij elektrische en hybride voertuigen, evenals bij alle soorten elektrische machines.
 
In combinatie met een optionele spoeltestadapter kunnen kortgesloten spoelen worden gemeten.
 
 

 

Bekijk detail

PROFiTEST MTECH + IQ E-Mobility-Package installatietester voor elektrische oplaadpunten

Testinstrumentenset voor het testen van elektrische oplaadpunten

Testinstrumentenset "E-Mobility Package TECH + IQ" met PROFiTEST MTECH + IQ, METRALINE PRO-TYP EM II en benodigde accessoires voor het testen van elektrische oplaadpunten.

Bekijk detail

Profitest Prime AC

Testing of Electrical Machines, Equipment and Installations

Testing the effectiveness of safety measures in electrical systems is necessary in many applications and is required in accordance with legislation and regulations set forth by official authorities, operating companies and insurance companies.

Bekijk detail

SECUTEST ST BASE

Apparatentester voor de elektrische veiligheid volgens EN 50678 & EN50699 (DIN VDE 0701/0702), EN62353 & EN60974-4 (M707A)

Tester voor de elekrische veiligheid van elektische toestellen, medische apparatuur en lasapparatuur, volgens volgende normen:

  • EN50678 en EN50699 (vroeger DIN VDE 0701/0702) voor elektrische gereedschappen, huishoudtoestellen, enz.
  • Inclusief verlengkabels en PRCD's
  • EN62353 voor medische apparatuur
  • EN60974-4 voor lasapparatuur

 

Prijs: €vanaf/à partir de 2645,- euro (excl. BTW)

Bekijk detail

METRAHIT ENERGY TRMS multimeter met vermogen- en energiemeting

4 6/7 digits high-end TRMS multimeter met vermogen- en energiemeting

Alle belangrijke vermogen parameters kunnen gemeten worden met gelijktijdige spanning- en stroommeting. De aktueel gemeten waarde, bijvoorbeeld aktief vermogen samen met de corresponderende spanning en stroomwaarden, alsook afwisselend de spanningsfrequentie of de vermogenfaktor verschijnen op de uitgebreide drievoudige display.

 

Bekijk detail

METRACAL MC multimeter en calibrator

Process calibrator en multimeter in één

De nieuwe, compacte multifunctionele process calibrator overtuigt door zijn robuustheid, eenvoudige bediening, hoge functionaliteit en precisie.

De METRACAL MC is bruikbaar als multimeter en als calibrator in o.a. de chemische industrie, laboratoria en bij de ontwikkeling en productie van electronische meetapparatuur.

Bekijk detail