Flir TGxxx serie warmtebeeldcamera's

De lichtgewicht, draagbare warmtebeeldcamera's uit de FLIR TG-serie zijn ontworpen om u te helpen bij het diagnosticeren van apparatuurproblemen en het ontdekken van mogelijke storingspunten.

 

Flir TG165-X warmtebeeldcamera

Lokaliseer eenvoudig het probleem

De FLIR TG165-X is een alles-in-één diagnosetool met een punttemperatuurpistool en warmtebeeldcamera, verbeterd door FLIR's gepatenteerde Multi-spectral Dynamic Imaging (MSX). Een nieuw laser-geprojecteerd rooskleurig doel helpt bij het lokaliseren van probleemgebieden, terwijl het heldere 2,4-inch LCD-kleurenscherm en het brede gezichtsveld een uitgebreid beeld bieden voor snellere, eenvoudigere inspecties.

Bekijk detail

Flir TG267 warmtebeeldcamera

Identificeer problemen snel

Met de FLIR TG267 kunnen elektriciens, HVAC/R-technici en werktuigbouwkundigen de oorzaak van veelvoorkomende problemen in gebouwen visueel identificeren en opsporen. Onderzoek alles, van elektrische aansluitingen tot mechanische storingen, snel en nauwkeurig.

Bekijk detail

Flir TG275 warmtebeeldcamera

Speciaal ontwikkeld voor de automobielindustrie

De FLIR TG275 is speciaal ontworpen voor auto-onderhouds- en reparatietechnici die diagnostische procedures willen versnellen en onopgemerkte problemen willen voorkomen.

Bekijk detail

Flir TG297 Hoge temperatuur warmtebeeldcamera

Hoge temperatuur warmtebeeldcamera

De FLIR TG297 is gemaakt met een filter voor hoge temperaturen en kan nauwkeurig temperaturen meten tot 1030°C. Diagnose stellen van veelvoorkomende problemen met extreme temperaturen in elektrische en mechanische systemen, en fabricageprocessen verifiëren. Onderzoek snel en nauwkeurig alles van een oven tot een smederij.

Bekijk detail