Flir Si124 akoestische industriële beeldcamera

Vind snel persluchtlekken en gedeeltelijke ontladingen

De FLIR Si124 akoestische beeldcamera kan u helpen bij het opsporen van lekken onder druk in persluchtsystemen of het detecteren van gedeeltelijke ontlading van elektrische hoogspanningssystemen.

Deze lichtgewicht oplossing met één hand kan worden gebruikt om problemen tot 10 keer sneller te identificeren dan met traditionele methoden. Gebouwd met 124 microfoons, produceert de Si124 een nauwkeurig akoestisch beeld dat visueel ultrasone informatie weergeeft, zelfs in luide industriële omgevingen. Het akoestische beeld wordt in realtime getransponeerd bovenop een digitaal camerabeeld, waardoor u de bron van het geluid nauwkeurig kunt lokaliseren.

Uitgerust met de FLIR Acoustic Camera Viewer-cloudservice, slaat deze slimme tool automatisch afbeeldingen op in de cloud nadat ze zijn vastgelegd. Dan heb je toegang tot opgeslagen bestanden en aparte geluidsbronnen voor een diepere analyse en classificatie van problemen. Door middel van een regelmatige onderhoudsroutine kan de FLIR Si124 faciliteiten helpen geld te besparen op energierekeningen en de kosten van het installeren van nieuwe compressoren vertragen.

Verkrijgbaar in 3 modellen:

  • Kies de Si124 om zowel persluchtlekken als gedeeltelijke ontlading te detecteren
  • De Si124-LD exclusief voor lekdetectietoepassingen
  • Of de Si124-PD voor toepassingen in de elektriciteitsvoorziening.