Flir E54 warmtebeeldcamera

Flir E54 warmtebeeldcamera - 320x240 pixels - tot 650°C

De FLIR E54 biedt de resolutie en gevoeligheid die u nodig hebt voor basisconditiebewaking, elektrische/mechanische inspectie en gebouwinspectie. De thermische detector van 320 × 240 pixels meet nauwkeurig temperaturen tot 650 °C en produceert heldere, levendige beelden die kunnen worden verbeterd met gepatenteerde FLIR MSX®-technologie voor meer detail en perspectief. De FLIR-inspectieroute aan boord voert vooraf geplande routes uit om u te helpen georganiseerd te blijven bij het inmeten van grote of meerdere locaties. FLIR Ignite zorgt voor het automatisch uploaden van E54-beelden rechtstreeks van de camera naar de cloud voor eenvoudig, veilig opslaan en delen.

Verbeterd contrast voor snellere probleemoplossing

Gebruik FLIR 1-Touch Level/Span om het beeldcontrast direct te verbeteren en potentiële elektrische of mechanische problemen te markeren.
     
Functies om te helpen bij de diagnose

De E54 meet tot 650 °C, biedt 3 spotmeters en geeft de max/min-temperatuur in een gebied live op het scherm weer.
     
Gestroomlijnde rapportage

Integratie aan boord met FLIR-routeringssoftware*, automatisch uploaden van afbeeldingen rechtstreeks naar de FLIR Ignite-cloudbibliotheek, een ingebouwde microfoon voor spraakaantekeningen en functies voor het genereren van rapporten helpen de E54 allemaal om uw werkdag te stroomlijnen. (*Optionele accessoire-software)

  • CE logo
  • Garantie Flir