SecuLife

Prometeq heeft zijn gamma uitgebreid met  hoge kwaliteit meetinstrumenten voor het gebruik in de medische wereld.  Deze specifieke instrumenten gaan ook gepaard met een nieuwe merknaam, nl.  de SECULIFE reeks.
 
Het SECULIFE gamma omvat veiligheid– en functietesters, en analyse toestellen. Deze kunnen gebruikt worden in een brede waaier van toepassingen.  Deze test apparatuur is geschikt voor het uitvoeren van metingen aan medische apparatuur in ziekenhuizen. Aangezien deze medische testers draagbaar zijn bieden ze veel mogelijkheden, zowel voor externe firma’s die hun diensten aanbieden, als voor de ziekenhuis technici zelf. Dank zij de “draagbaarheid” van de toestellen, kan de “bio-technicus” zich gemakkelijk verplaatsen binnen het ziekenhuis.
 
SECULIFE instrumenten zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de eisen van de medische techniek.  Zij maken het mogelijk om het uitvoeren van nauwkeurige metingen in overeenstemming met de DIN– en EN-normen die bindend zijn voor medische toestellen.  Afhankelijk van het instrument en de uit te voeren meting, zijn uitgebreide opties beschikbaar voor opslag, documentatie– en datacommunicatie.