Flir warmtebeeldcamera's

De warmtebeeld-camera voor u is een FLIR !

Of u nu elektrische schakelingen,  mechanische machines of gebouwen  bekijkt, er is steeds een geschikte FLIR warmtebeeld-camera in het gamma die uiterst geschikt is voor uw behoeftes !

FLIR staat klaar voor uw specifieke infrarood-behoeften met een zeer uitgebreid aanbod aan infraroodcamera's, software, accessoires, maar ook thermografische training en ondersteuning van applicaties van wereldklasse met maar liefst 50 jaar ervaring ! FLIR is niet voor niets de pionier van de warmtecamera en het is overigens een onbeschreven waarheid dat quasi elk professioneel thermografisch onderzoeker zich nu ‘net’ een FLIR aanschaft.

Wij begeleiden u ook graag persoonlijk bij uw aankoopplannen, zodat u steeds de juiste warmtecamera voor uw toekomstige toepassingen heeft.

Overweegt u de aanschaf van een thermografische camera?
Bent u er niet aan uit welk model voldoet aan uw behoeften?

!!!   CONTACTEER ONS   !!!

Wij komen graag langs voor een demonstratie zodat u de verschillende toestellen in werking ziet.

 

 

Flir AX8 warmtebeeldcamera

Warmtebeeldcamera voor continue monitoring en alarmering

De zeer compacte Flir AX8 warmtebeeldcamera Flir AX8 is ideaal voor temperatuurbewaking van belangrijke objecten van bijvoorbeeld elektrische en mechanische aard waarbij de Flir AX8 het proces continu kan bewaken en indien nodig alarmeert. De FLIR AX8 fungeert als 4800 afzonderlijke infrarood pyrometers, verpakt in 1 kleine behuizing!
 

Bekijk detail

Flir C3-x warmtebeeldcamera - zakformaat

Professionele warmtebeeldcamera in zakformaat

De FLIR C3-X is een 3-in-1 tool met een thermische camera, digitale camera en zaklamp. De warmtebeeldcamera met 128 × 96 (12.288 pixels) resolutie heeft een groot temperatuurbereik van -20 tot 300 °C.  Het is de instapcamera uit de Cx-serie die wordt aangeboden door FLIR, maar biedt nog steeds krachtige functies zoals FLIR Ignite en MSX, en professionele rapportagemogelijkheden voor het documenteren van problemen en reparaties met afbeeldingen met behulp van FLIR Thermal Studio.

Bekijk detail

Flir E54 warmtebeeldcamera

Flir E54 warmtebeeldcamera - 320x240 pixels - tot 650°C

De FLIR E54 biedt de resolutie en gevoeligheid die u nodig hebt voor basisconditiebewaking, elektrische/mechanische inspectie en gebouwinspectie./

Bekijk detail

Flir E5xt warmtebeeldcamera met Wifi

FLIR E5xt warmtebeeldcamera met 160 x 120 pixels en WiFi

FLIR E5-XT is het perfecte hulpmiddel voor het diagnosticeren van elektrische, mechanische en bouwproblemen, dankzij de 160 × 120 pixels infrarooddetector en het uitgebreide temperatuurbereik

Bekijk detail