Flir warmtebeeldcamera's

De warmtebeeld-camera voor u is een FLIR !

Of u nu elektrische schakelingen,  mechanische machines of gebouwen  bekijkt, er is steeds een geschikte FLIR warmtebeeld-camera in het gamma die uiterst geschikt is voor uw behoeftes !

FLIR staat klaar voor uw specifieke infrarood-behoeften met een zeer uitgebreid aanbod aan infraroodcamera's, software, accessoires, maar ook thermografische training en ondersteuning van applicaties van wereldklasse met maar liefst 50 jaar ervaring ! FLIR is niet voor niets de pionier van de warmtecamera en het is overigens een onbeschreven waarheid dat quasi elk professioneel thermografisch onderzoeker zich nu ‘net’ een FLIR aanschaft.

Wij begeleiden u ook graag persoonlijk bij uw aankoopplannen, zodat u steeds de juiste warmtecamera voor uw toekomstige toepassingen heeft.

Flir E5xt warmtebeeldcamera met Wifi

FLIR E5xt warmtebeeldcamera met 160 x 120 pixels en WiFi

De nieuwe warmtebeeldcamera's van FLIR uit de Ex-serie bieden u dankzij de nieuwe functies een inspectie voordeel en de mogelijkheid om meer klanten te bedienen. Laat ze versteld staan van de mogelijkheden met MSX®-warmtebeelden die problemen duidelijk in beeld brengen: van energieverlies tot vochtindringing, constructiefouten en oververhitting van elektrische en mechanische apparatuur. Dankzij de nieuwe automatische Hot/Cold-spotmeter en de nieuwe Wi-Fi-module kunt u eventuele temperatuurproblemen op de door u geïnspecteerde apparatuur snel waarnemen en deze beelden meteen overzetten op aangesloten apparaten en netwerken.

Prijs: €1319 (excl. BTW)

Bekijk detail

Flir E8xt warmtebeeldcamera met MSX/Wifi

Flir E8xt warmtebeeldcamera met 320x240pixels en MSX/Wifi

De nieuwe warmtebeeldcamera's van FLIR uit de Ex-serie bieden u dankzij de nieuwe functies een inspectie voordeel en de mogelijkheid om meer klanten te bedienen. Laat ze versteld staan van de mogelijkheden met MSX®-warmtebeelden die problemen duidelijk in beeld brengen: van energieverlies tot vochtindringing, constructiefouten en oververhitting van elektrische en mechanische apparatuur.

Prijs: €3049 (excl. BTW)

Bekijk detail

Flir E95 warmtebeeldcamera

FLIR redesigned the Exx-Series from the handle up to deliver the best performance, resolution, and sensitivity of any pistol-grip handheld thermal camera.

The new Exx-Series camera is packed with the features you need to detect the early signs of water intrusion, air leaks, and other building deficiencies before they cause serious damage.

Prijs: €8.159,20 (excl. BTW)

Flir T1020 warmtebeeldcamera

1024x768 pixels warmtebeeldcamera

Prijs: €33499 (excl. BTW)

Bekijk detail

Flir TG165-x infrarood thermometer met warmtebeeld

Lokaliseer eenvoudig het probleem

De FLIR TG165-X vermindert de inspectie en diagnostische tijd door u te helpen de bron visueel te lokaliseren van elektrische, mechanische en HVAC / R-systeemfouten.

Prijs: €370 (excl. BTW)

Bekijk detail