Flir warmtebeeldcamera's

De warmtebeeld-camera voor u is een FLIR !

Of u nu elektrische schakelingen,  mechanische machines of gebouwen  bekijkt, er is steeds een geschikte FLIR warmtebeeld-camera in het gamma die uiterst geschikt is voor uw behoeftes !

FLIR staat klaar voor uw specifieke infrarood-behoeften met een zeer uitgebreid aanbod aan infraroodcamera's, software, accessoires, maar ook thermografische training en ondersteuning van applicaties van wereldklasse met maar liefst 50 jaar ervaring ! FLIR is niet voor niets de pionier van de warmtecamera en het is overigens een onbeschreven waarheid dat quasi elk professioneel thermografisch onderzoeker zich nu ‘net’ een FLIR aanschaft.

Wij begeleiden u ook graag persoonlijk bij uw aankoopplannen, zodat u steeds de juiste warmtecamera voor uw toekomstige toepassingen heeft.

Flir AX8 warmtebeeldcamera

Warmtebeeldcamera voor continue monitoring en alarmering

De zeer compacte Flir AX8 warmtebeeldcamera Flir AX8 is ideaal voor temperatuurbewaking van belangrijke objecten van bijvoorbeeld elektrische en mechanische aard waarbij de Flir AX8 het proces continu kan bewaken en indien nodig alarmeert. De FLIR AX8 fungeert als 4800 afzonderlijke infrarood pyrometers, verpakt in 1 kleine behuizing!
 

Bekijk detail

Flir C3-x warmtebeeldcamera - zakformaat

Professionele warmtebeeldcamera in zakformaat

De FLIR C3-X is een 3-in-1 tool met een thermische camera, digitale camera en zaklamp. De warmtebeeldcamera met 128 × 96 (12.288 pixels) resolutie heeft een groot temperatuurbereik van -20 tot 300 °C.  Het is de instapcamera uit de Cx-serie die wordt aangeboden door FLIR, maar biedt nog steeds krachtige functies zoals FLIR Ignite en MSX, en professionele rapportagemogelijkheden voor het documenteren van problemen en reparaties met afbeeldingen met behulp van FLIR Thermal Studio.

Bekijk detail

Flir E54 warmtebeeldcamera

320x240 pixels warmtebeeldcamera

De FLIR E54 is uw instapmodel in de Exx-serie en biedt de resolutie en gevoeligheid die u nodig hebt voor basisconditiebewaking, elektrische/mechanische inspectie en gebouwinspectie.

 

Bekijk detail

Flir E5xt warmtebeeldcamera met Wifi

FLIR E5xt warmtebeeldcamera met 160 x 120 pixels en WiFi

De nieuwe warmtebeeldcamera's van FLIR uit de Ex-serie bieden u dankzij de nieuwe functies een inspectie voordeel en de mogelijkheid om meer klanten te bedienen. Laat ze versteld staan van de mogelijkheden met MSX®-warmtebeelden die problemen duidelijk in beeld brengen: van energieverlies tot vochtindringing, constructiefouten en oververhitting van elektrische en mechanische apparatuur. Dankzij de nieuwe automatische Hot/Cold-spotmeter en de nieuwe Wi-Fi-module kunt u eventuele temperatuurproblemen op de door u geïnspecteerde apparatuur snel waarnemen en deze beelden meteen overzetten op aangesloten apparaten en netwerken.

Bekijk detail