Specificaties

Leveringsomvang

1 x MAVOPAD

1 x VLP lichtsensor

1 x 0,8m sensor kabel

1 x Li-ion batterij (ingebouwd)

1 x netvoeding

1 x interface kabel

1 x touch-pen

1 x handleiding

1 x draagtas

1 x testcertifikaat

 

MAVOPAD - Universele flicker meter voor PstLM en SVM van Gossen Foto

MAVOPAD - Universele flicker meter voor PstLM en SVM met aanraakscherm van Gossen Foto

Eerdere tijdbereikparameters zoals flikkerpercentage, flikkerindex en flikkerfrequentie voldoen niet meer, daarom zijn er nieuwe rekenmethoden en parameters ontwikkeld die rekening houden met dit frequentiebereik. Deze omvatten PstLM en SVM, waarvan het belang is toegenomen door de vaststelling van grenswaarden in EU-eisen inzake ecologisch ontwerp voor lichtbronnen en afzonderlijke industriële meetinstrumenten. Flikkerbeoordelingen in overeenstemming met IEEE 1789 en ASSIST Mp worden buiten Europa gebruikt.

De universele MAVOPAD ondersteunt al deze berekeningsmethoden en parameters voor flikkering en staat open voor verdere complexe evaluatiemethoden. Naast het weergeven van de parameters worden ook de tijdcurve en het frequentiespectrum weergegeven. De hoge 16-bits resolutie en een snelle bemonsteringsfrequentie tot 1,6 MHz maken het zelfs mogelijk om gedimde verlichting met een hoge PWM-frequentie te detecteren.

De zeer nauwkeurige MAVOPAD is bij uitstek geschikt voor laboratorium- en ontwikkelingstoepassingen en is onmisbaar voor fabrikanten en importeurs van lampen, armaturen en LED-voorschakelapparatuur om de naleving van de gespecificeerde EU-limieten te verifiëren of te controleren. Evenzo wordt de MAVOPAD in het veld gebruikt voor de inspectie van geïnstalleerde verlichtingssystemen. Meetgegevens kunnen in CSV-formaat in het interne gegevensgeheugen worden opgeslagen en via de USB-interface worden uitgelezen.

  • CE logo
  • Fabriekscertifikaat