Overzicht Profitest installatietesters

Het gamma installatietesters is opgedeeld in 5 groepen: 

Testers voor elektrische installaties

Testers voor elektrische borden en elektrische machines

Testers voor elektrische laadpalen

Tester voor fotovoltaïsche systemen

Testers voor spanning, continuïteit, polariteit en fasevolgorde

Profitest Prime AC

Testing of Electrical Machines, Equipment and Installations

Testing the effectiveness of safety measures in electrical systems is necessary in many applications and is required in accordance with legislation and regulations set forth by official authorities, operating companies and insurance companies.

Bekijk detail

PROFITEST PV

Piekvermogen meettoestel en karakterstiek kurve Tracer voor Foto-voltaïsche systemen (nieuw)

De PROFITEST PV is geschikt voor het meten van karakteristieke I-U kurven, zowel voor individuele fotovoltaïasche modules als complet systemen.  Aan de hand van een gepatenteerd proces is het toestel in staat het piekvermogen en de de inwendige seriële en parallelweerstand te bepalen.  Dit gebeurt direct "on-site"met enkel 1 meting en zonder module parameter ingave", en wordt op het toestel gevisualisseerd op het kleuren aanraakscherm (toush screen), hetwelke geschikt is voor gebruik in direkt zonlicht.  Het opsporen van fouten in PV systemen, alsook het vaststellen van de systeem kwaliteit worden met dit toestel snel en éénvoudig uitgevoerd tijdens de indienstname.
 

Bekijk detail

Starterspakket installatietester Profitest Intro

"INTRO-startpakket" voor het testen van de effectiviteit van beveiligingsmaatregelen bij elektrische installaties

"INTRO-startpakket" met PROFITEST INTRO en gedefinieerde accessoires voor het testen van de effectiviteit van veiligheidsmaatregelen bij stationaire elektrische installaties volgens de testnormen IEC 60364-6 (DIN VDE 0100-600) en EN 50110-1 (DIN VDE 0105 -100). Meetcategorie: 300 V CAT IV/ 600 V CAT III.
 

Bekijk detail

Profitest MTech+ installatietester

Installatietester voor het controleren van de werkzaamheid van veiligheidsmaatregelen in elektrische installatie volgens DIN VDE 0100-600 / DIN VDE 0105-100 (NEN 1010 / NEN 3140).

De PROFITEST MTECH+ IQ biedt alle meet- en testfuncties voor het testen van de effectiviteit van beveiligingsmaatregelen bij stationaire elektrische installaties - met vooraf gedefinieerde of optioneel met programmeerbare testsequenties die vereist zijn volgens de testnormen IEC 60364-6 (DIN VDE 0100-600) en EN 50110-1 (DIN VDE 0105-100). Meetcategorie: 300 V CAT IV/ 600 V CAT III.

Bekijk detail

MetraLine PRO-TYP EM II testadapter voor elektrische oplaadpunten

Testadapter voor elektrische oplaadpunten (enkel/3-fase, type 2) voor PROFITEST incl. schuko-aansluiting

Een- en driefasige testadapter met type 2-stekker voor het testen van de effectiviteit van beveiligingsmaatregelen bij elektrische oplaadpunten met de Profitest Master, simulatie van fictief aangesloten elektrische voertuigen en stroombelastbaarheid volgens IEC 61851-1. Verlengde CP-testpin voor het testen van laadpunten met vast bevestigde laadkabel

Bekijk detail