Calibratoren

De procescalibratoren van GMC-Instruments omvatten een reeks calibratoren en meetinstrumenten voor probleemoplossing voor meet- en regeltechnici in de procesindustrie. De serie procescalibratoren kan gebruikt worden voor het calibreren van temperatuur, spanning en stroom.
De toestellen kunnen gebruikt worden als documenterende procescalibrator, multifunctionele procescalibrator, enkel- en multifunctionele temperatuurcalibrator of mA-luscalibrator.

METRAHIT CAL Procescalibrator voor temperatuur, DC spanning, DC stroom, enz.

Multifunctionele process calibrator voor de procestechniek.

Deze nieuw ontwikkelde calibrator kan gebruikt worden voor het genereren en simuleren van een groot bereik aan elektronische grootheden en kan daarnaast gebruikt worden met 10 verschillende thermo-elementen en 4 weerstandstemperatuursensoren. De zeer hoge nauwkeurigheid en robuustheid maken de MetraHit CAL tot een veelzijdig gereedschap voor werkplaats en laboratorium.

Bekijk detail

METRACAL MC multimeter en calibrator

Process calibrator en multimeter in één

De nieuwe, compacte multifunctionele process calibrator overtuigt door zijn robuustheid, eenvoudige bediening, hoge functionaliteit en precisie.

De METRACAL MC is bruikbaar als multimeter en als calibrator in o.a. de chemische industrie, laboratoria en bij de ontwikkeling en productie van electronische meetapparatuur.

Bekijk detail

ISO-Calibrator 1

Calibratieadapter voor isolatie- en weerstandsmeters

Adapter voor snel en efficient de nauwkeurigheid te testen van isolatiemeters en weerstandsmeters.

Bekijk detail

SECU-CAL 10

Calibratie-adapter

Voor alle SECUTEST en METRATESTER apparatentesters.

Bekijk detail