Specificaties

Leveringsomvang:

1 x MAVOMASTER

1 x AA batterij

1 x USB kabel

1 x Handleiding (eng)

MAVOMASTER - Basistoestel voor lichtmeting

De MAVOMASTER is het universeel basistoestel voor de 4 verschillende MAVOPROBE's

Deze functies kunnen naar wens aan de functietoetsen F1 en F2 worden toegewezen en omvatten een datalogger, een relatieve meting, een rastermeting voor de beoordeling van de werkplekverlichting met berekening van Emin-, Emax-, Eavg-, U0- en UD-waarden, een B/A verhoudingsmeting voor contrast, een B-A afwijkingsmeting, een %A afwijkingsmeting en een integrale meting voor het bepalen van de bestralingsdosis. De toetsen zijn fluorescerend en een optionele rubberen holster is beschikbaar voor extra bescherming tegen stoten. Meetwaarden kunnen in CSV-formaat in de 8 GB geheugenmodule worden opgeslagen en via de USB-interface worden uitgelezen.

De vier geclassificeerde MAVOPROBE's waaronder de LUX 5032 B, de LUX 5032 C, de MONITOR en de LUX/UVA maken het mogelijk om verlichtingssterkte en luminantie te meten, evenals verlichtingssterkte en UV-A instraling bij 365 nm. Met dit laatste breidt GOSSEN zijn toepassingsgebied uit naar het onderzoek van de kijkomstandigheden in niet-destructieve magnetische deeltjes- en penetranttesten. Elke sonde beschikt over intrinsieke intelligentie, kan afzonderlijk worden gekalibreerd en verzendt de meetwaarden rechtstreeks naar de MAVOMASTER via een seriële interface. Met behulp van de USB-adapter kan de MAVOPROBE direct op een pc of een USB-hub worden aangesloten en kunnen enkel- of meerkanaals meetsystemen worden opgezet. Stroom wordt geleverd via de USB-interface met open protocol. Wanneer herkalibratie nodig is, hoeft alleen de sonde te worden opgestuurd, wat de verzendkosten aanzienlijk verlaagt.
 
Met de MAVOPROBE LUX/UVA en de uitbreiding van de accreditatie van het lichtlaboratorium met bestralingssterkte UV-A 365 nm, een nieuw toepassingsgebied voor het controleren van de kijkomstandigheden in niet-destructieve magnetische deeltjes of penetrant testen wordt geopend.

 

  • CE logo