MetraHit S-Serie

De multimeters van de MetraHit S-reeks zijn speciale uitvoeringen met specifieke kenmerken eigen aan een bepaalde toepassing of zijn gecombineerde toestellen met verschillende meetfuncties. Zo zijn er speciale multimeters die kunnen gebruikt worden in vochtige omgevingen, voor telecom toepassingen en toestellen die zowel als multimeter, isolatiemeter, energiemeter of milli-ohmmeter kunnen gebruikt worden. De toestellen worden standaard geleverd met een DKD testcertifikaat en hebben 3 jaar garantie. Alle toestellen zijn voorzien van het gepatenteerde ABS systeem tegen verkeerde aansluiting.

MetraHit Coil

Multimeter with Interturn Short-circuit Detection and Insulation Test

The METRAHIT COIL multimeter is a rugged portable measuring instrument for use in the field.

The instrument is well equipped for universal electrotechnical use in the fields of service, diagnostics and electrical safety, in particular with regard to electric motors and is equipped with an internal, mains-independent power supply.
 

Bekijk detail

MetraHIT IM-XTRA: All-in-One: Multimeter en Milliohmmeter, Isolatieweerstandsmeter, Coil Tester en Data Logger

Milli-ohm meting in 4-draads (200 mA of 1A), Isolatieweerstandsmeting met testspanning tot 1000 V, coil test met 1000V en TRMS digitale multimeter.

De multimeter is een draagbaar, extreem robuust instrument dat is ontworpen voor gebruik in elke werkomgeving. Het is geschikt voor onderhoud, service en diagnostiek bij elektrische machines, aandrijfeenheden en systemen, bijvoorbeeld in automobiel-, luchtvaart-, energie- en automatiseringstoepassingen.

 
Het alles-in-één instrument combineert een isolatietester, een spoel kortsluittester en een universele multimeter. Het is ideaal voor veiligheidstests en -diagnose bij elektrische en hybride voertuigen, evenals bij alle soorten elektrische machines.
 
In combinatie met een optionele COIL testadapter kunnen kortsluitingen aan spoelen worden gemeten.

Bekijk detail

METRAHIT ENERGY

4 6/7 digits high-end TRMS multimeter met vermogen- en energiemeting

Alle belangrijke vermogen parameters kunnen gemeten worden met gelijktijdige spanning- en stroommeting. De aktueel gemeten waarde, bijvoorbeeld aktief vermogen samen met de corresponderende spanning en stroomwaarden, alsook afwisselend de spanningsfrequentie of de vermogenfaktor verschijnen op de uitgebreide drievoudige display.

 

Bekijk detail

METRAHIT OUTDOOR

TRMS digitale multimeter, water- en stofdicht, stootvast voor buitengebruik

TRMS Systeem-Multimeter, uiterst stevig, stootvast, waterdicht, stofdicht en ook bestand tegen extreme temperaturen

De OUTDOOR multimeter is speciaal ontworpen en gemaakt om de problemen, welke engineers en technici tegenkomen in schadelijke omgevingen het hoofd te kunnen bieden. De meter is zeer stevig, stootvast, waterdicht, stofdicht en bestand tegen extreme temperaturen

Bekijk detail

METRAHIT ISO

4 3/4 digit TRMS digitale multimeter met isolatieweerstandsmeter (megger)

4¾ digit TRMS precisiemultimeter en Isolatiemeter voor de elektro-servicetechnici

De multimeter METRAHIT ISO is een draagbaar, stevig meetapparaat voor gebruik op locatie

Het apparaat is geschikt voor service aan huishoudelijke apparaten, machines (b.v. vorkliften) en installaties (b.v. fotovoltaisch) Het apparaat kan worden gebruikt op locatie en heeft een interne net-onafhankelijke voeding.

Bekijk detail

METRAHIT ISO@AERO

Speciale kit voor gebruik in luchtvaart met METRAHIT ISO (digitale multimeter en isolatiemeter) en diverse speciale kabels

Speciale uitrusting voor de Avionic-service met speciale low-voltage isolatiemeting en Data-Hold functie.
Avionic-servicekoffer met speciale test- en meettoebehoren voor de luchtvaarttechniek, bestaande uit meetkabels, klemmen, adapters en aansluitingen voor MIL-connectoren in een water- en drukdichte harde kunststof koffer.

Bekijk detail

METRAHIT T-COM / T-COM PLUS

TELECOM Multimeter

Kabel-Multimeter voor metingen aan symetrische netten met koperkabels

De kabel-multimeter METRAHIT T-COM is een draagbaar, stevig meetapparaat voor gebruik op locatie

Met dit apparaat kunnen metingen worden uitgevoerd om vast te stellen waar in kabelsystemen een fout zit. Het meet alle relevante kabel-en systeemparameters zoals spanning, stroom, weerstand, isolatie- en circuitweerstand, capaciteit en kabellengte

Een onderbreking van een ader of contact met een open-circuit ader (capacitieve asymetrie) kan door de polariteitswisseling met de snelle logaritmische bargraph-aanwijzing worden herkend
 

Bekijk detail