Draagbare power quality analyzers

Onze Power Quality (netkwaliteit) analyzers zijn ontwikkeld voor gebruik in de meest zware omstandigheden en daarom uitermate geschikt voor metingen in een industriële omgeving of voor metingen aan het openbare elektriciteitsnet.

Het toenemend gebruik van frequentiegestuurde machines, elektrische voertuigen, LED verlichting, omvormers voor zonnepanelen, enz... zorgen ervoor dat ons net steeds meer "vervuild" raakt met harmonischen en allerlei andere fenomenen, die er op hun beurt voor zorgen dat installaties en toestellen uitvallen. Het nauwlettend controlen van de netkwaliteit is een absolute must geworden om productiestilstanden en uitvallen te vermijden. 

 

Onze topproducten:

 

Linax PQ5000-Mobile: Power quality analyzer

Draagbare, programmeerbare 3-fasen energie- en stroomstoringsanalysator

Operationeel relevante aspecten kunnen worden gecontroleerd met behulp van de draagbare LINAX PQ5000 MOBILE meetoplossing.
Deze aspecten zijn onder meer de kwaliteit en beschikbaarheid van de stroom, de evaluatie van wijzigingen of maatregelen voor verbetering, evenals de analyse van de energiestroom.

Bekijk detail

PQ-BOX 300 High performance Power Quality Analyser & transient recorder tot 170 kHz

De perfecte tool voor het opsporen van problemen in het net veroorzaakt door frequentie regelaars, omvormers voor zonnepanelen en andere netvervuilende componenten.

PQ-Box 300 is een krachtige draagbare netwerk- en frequentieanalysator, vermogensmeter en transiënten recorder in één apparaat. Usability was de focus van de ontwikkeling.

Het apparaat registreert permanent en continu frequenties tot 170 kHz. Het mobiele apparaat is ontwikkeld voor mobiel gebruik (beschermingsgraad IP65). Het is toepasbaar voor metingen in openbare netwerken (CAT IV) evenals voor metingen in een industriële omgeving tot een meetspanning van 1000V.

Bekijk detail

MAVOWATT 210 power quality analyzer

Datalogger voor energie en power quality

De MAVOWATT 210 verkrijgt alle relevante meetgrootheden die bepalend zijn voor het waarborgen van de kwaliteit van de elektrische voeding. Het instrument is een bidirectionele vermogensmeter en de meting wordt zowel aan de kant van het elektriciteitsbedrijf als aan de kant van de verbruiker uitgevoerd op basis van de vermogensrichting voor gebruik in alternatieve energietoepassingen

Bekijk detail