Flir T865 warmtebeeldcamera

Flir T865 warmtebeeldcamera - 640x480 pixels - tot 2000°C - viewfinder

De FLIR T865 warmtebeeldcamera met 180° roterend optisch blok waarmee gebruikers veilig en comfortabel de toestand van kritieke elektrische en mechanische apparatuur in utiliteits- en productietoepassingen kunnen beoordelen. Met geavanceerde functies, waaronder ongeëvenaarde temperatuurmetingen tot -40°C, nauwkeurigheid tot wel 1°C/1%, 1-Touch Level/Span contrastverbetering en laserondersteunde autofocus, krijgt u elke keer zeer nauwkeurige temperatuurmetingen . Koppel de T865 met een FLIR FlexView™-lens met dubbel gezichtsveld voor het gemak om direct over te schakelen van groothoek- naar telefotoscannen; of kies een 6° FOV IR-lens om inspecties uit te voeren op kleine doelen vanaf lange afstanden. Het ingebouwde inspectieroutesysteem helpt u temperatuurgegevens en beelden in een logische volgorde vast te leggen voor snellere probleemoplossing en reparatie.

Verbeter de workflow-efficiëntie

Ontwikkel inspectieroutes in FLIR Thermal Studio Pro en upload deze naar een T865 met Route Creator om snel en eenvoudig kritieke gegevens te verzamelen en te beheren.
    
Veilig en comfortabel werken

Beoordeel de staat van de apparatuur vanaf een veilige afstand, onder elke hoek of in elke lichtomstandigheid met behulp van het 180° roterende optische blok, de geïntegreerde oculairzoeker en het 4-inch IPS-kleurenscherm
    
Snel belangrijke beslissingen nemen

Verhoog de efficiëntie in het veld met uitzonderlijke meetnauwkeurigheid, verbeterde warmtebeelden en workflowoptimalisaties om tijd te besparen en gegevens sneller te delen.

  • Garantie Flir