A. Eberle power quality monitors

Houd de leveringskwaliteit en netwerkstoringen in de gaten

Volautomatisch op elk spanningsniveau

De ingebouwde foutrecorders en netwerk power quality analyzers PQI-DA smart, PQI-DE, PQI-DA en PQI-D zijn de centrale componenten in systemen die alle meettaken in laag-, midden- en hoogspanningsnetwerken afhandelen. De analyzers kunnen functioneren als storingsrecorders met een scansnelheid tot 41 kHz, als power quality meetapparatuur volgens EN50160 / IEC 61000-2-2/4 of als power analyzers.

Hun componenten zijn vooral geschikt voor het bewaken van speciale referentiekwaliteitsniveaus of kenmerken die zijn overeengekomen tussen een energieleverancier en een klant, deze te registreren en vervolgens de resultaten voor analyse of opslag te presenteren. Moderne stroomkwaliteitsapparaten werken volgens de IEC 61000-4-30-standaard, 3e editie. Deze norm definieert meetprocessen om een vergelijkbare basis voor gebruikers te creëren.

 

PQI-DA Smart

Power quality network analyser

De PQI-DA smart is een spannings- en netkwaliteitsmeetapparaat en storingsrecorder in één. Het is ontwikkeld voor metingen op openbare netten, smart grids en in industriële omgevingen tot 690V (L-L) gemeten spanning. Het apparaat kan zowel worden gebruikt als een power quality-apparaat als een meetsysteem om alle fysieke eigenschappen van wisselstroomnetwerken te detecteren. Dit maakt het apparaat tot een aantrekkelijke allrounder op het gebied van netkwaliteit.

Bekijk detail

PQI-DE

Power Quality Network Analyser voor paneelmontage

De PQI-DE is een spannings- en netkwaliteitsanalyser, storingsrecorder en lekstroommeetapparaat in één. Het apparaat combineert tal van functies. Het kan worden gebruikt als een netkwaliteitsanalyser om te voldoen aan de netwerkkwaliteitsnormen of om de technische aansluitrichtlijnen te controleren. Het biedt ook SCADA-interfaces en is uitgerust met een vijfde voedingsingang. Dit betekent dat het apparaat alles biedt wat experts op het gebied van stroomkwaliteit nodig hebben. Het is tevens geschikt voor paneelmontage.

Bekijk detail

PQI-DA

Power quality toestel voor laag-, midden- en hoogspanningsnetten

The state-of-the-art PQI-DA Power Quality Interface for low, medium and high voltage networks is the main component of a system for carrying out all of the required measurement tasks in electrical networks. The PQI-DA can be used as both a Power Quality Interface compliant to DIN EN 50160 and as a measurement device for measuring all physically defined measurement quantities in AC electrical networks.

Bekijk detail

PQI-D

PQI-D Power Quality Analyzer voor vaste opstelling in 19" uitvoering

De PQI-D power quality interface voor laag-, midden- en hoogspanningsnetwerken is het centrale onderdeel van een systeem waarmee alle meettaken in elektrische netwerken kunnen worden uitgevoerd. Ons 19″-apparaat is indrukwekkend flexibel en kan zowel aan de muur worden gemonteerd als in een bedieningspaneel worden geïnstalleerd.

Bekijk detail