Sineax AM-Serie

Sineax AM1000

Duidelijk zicht op het elektriciteitsnet (Afmeting 96x96 mm)

De SINEAX AM1000 is een all-in-one apparaat voor het verrichten van metingen en controles in sterkstroomnetten. De kwaliteit van het display en de intuïtieve bediening zijn de sterke punten van dit apparaat. Het apparaat biedt een omvangrijke hoeveelheid functies die met optionele componenten nog verder kunnen worden uitgebreid. Het kan rechtstreeks en zonder aanpassingen aan de hardware voor alle netwerken worden gebruikt, van een enkelfasig net tot aan 4 draads ongelijk belast.

Bekijk detail

Sineax AM2000

Duidelijk zicht op het elektriciteitsnet (Afmeting 144x144 mm)

De SINEAX AM2000 is een all-in-one apparaat voor het verrichten van metingen en controles in sterkstroomnetten. De kwaliteit van het display en de intuïtieve bediening zijn de sterke punten van dit apparaat. Het apparaat biedt een omvangrijke hoeveelheid functies die met optionele componenten nog verder kunnen worden uitgebreid. Het kan rechtstreeks en zonder aanpassingen aan de hardware voor alle netwerken worden gebruikt, van een enkelfasig net tot 4 draads ongelijk belast.
 

Bekijk detail

Sineax AM3000

Duidelijk zicht op het elektriciteitsnet (Afmeting 144x144 mm)

De SINEAX AM3000 is een all-in-one apparaat voor het verrichten van metingen en controles in sterkstroomnetten. De kwaliteit van het display en de intuïtieve bediening zijn de sterke punten van dit apparaat. Het apparaat biedt een omvangrijke hoeveelheid functies die met optionele componenten nog verder kunnen worden uitgebreid. Het kan rechtstreeks en zonder aanpassingen aan de hardware voor alle netwerken worden gebruikt, van een enkelfasig net tot 4 draads ongelijk belast.
 

Bekijk detail