Specificaties

Belangrijkste kenmerken:

IR resolutie (240 x 180 pixels)

Verbeterde NETD gevoeligheid van <0,03°C

Superieure warmtebeelden op een 4” touchscreen

Verbeterd responsive helderder touchscreen

Laserpointer (afstandsmeting vanaf E75 en oppervlakte meting vanaf E85)

Handmatige focus

Onze beste MSX®-beeldverbetering

Alarmmeldingen vocht en isolatie

Radiometrische video opname op SD kaart

Verwisselbare lenzen (vanaf FLIR E75)

Meetbereik tot 650°C

Compatibel met FLIR Tools, Tools + en de nieuwe FLIR Studio rapportagesoftware

 

  •  

FLIR E53 thermische warmtebeeldcamera 240x180 pixel, -20...+650°C

De FLIR E53 warmtebeeldcamera is het instapmodel van de FLIR Exx reeks

 De FLIR E53 heeft een thermische resolutie van 240x180 pixels en een gevoeligheid van 40mK waardoor deze verschillen ziet van slechts 0,04°C. Dit betekent 43.000 punten waar de temperatuur gemeten wordt met een zeer hoog contrast binnen een temperatuurbereik tot 650 graden Celsius. De optische camera heeft 5 megapixels. Dit alles wordt getoond, al dan niet met verbeterde MSX-technologie, op een helder 4-inch touchscreen die vanuit iedere kijkhoek goed te zien blijft.

De FLIR E53 is robuust en waterbestendig waardoor deze kan worden ingezet in zware werkomstandigheden. Met WiFi en METERLiNK® is archiveren en rapporteren eenvoudiger dan ooit.

De camera wordt geleverd met de resolutie, gevoeligheid en rapportagetools die nodig zijn om problemen snel en nauwkeurig vast te stellen, en om aan te tonen dat reparaties zijn uitgevoerd.

Warmtebeeldcamera's uit de FLIR Exx-serie zijn uitermate geschikt voor zowel de inspectie van gebouwen als aan elektrotechnische installaties en industriële applicaties. De warmtebeeldcamera's zijn uitgevoerd met functies als isolatie- en dauwpunt alarm, isotherm functie en auto hot/cold spot detectie. Deze warmtebeeldcamera's zijn speciaal ontwikkeld voor preventief onderhoud aan elektrotechnische installaties en gebouwendiagnostiek zoals HVAC, het opsporen van problemen bij verwarming- en koudetechniek, luchtstroming, luchtvochtigheid, vocht, isolatie en het detecteren van koudebruggen.

  • CE logo
  • Garantie Flir
Prijs: €4499 (excl. BTW)