Test- en meetapparatuur

De meet- en testapparatuur van Gossen Metrawatt zijn veilig in het gebruik, betrouwbaar en rendabel. Dat horen wij telkens weer van gebruikers. En we horen het ook graag, want dat is precies waar wij naar streven en wat ons onderscheidt van onze concurrentie. Maar we zijn zelfbewust genoeg om nog een stap verder te gaan:

Gossen-Metrawatt staat voor veiligheid en vakmanschap in de meet- en testtechniek. Met aantrekkelijke nieuwe producten en diensten, advies, projectplanning, seminaries en begeleiding ter plaatse zijn wij goed voorbereid op de uitdagingen van toekomstige marktontwikkelingen. Wij ondersteunen u met vakkundig persoonlijk advies. Dit is de garantie die ons verkoopnetwerk u biedt. Dit staat dicht bij de klant en bestaat uit uiterst vakbekwame salesingenieurs. Wij zijn tientallen jaren lang met u meegegroeid en hebben er altijd naar gestreefd ons te richten op uw behoeften.

 

 

METRISO Intro

Meetinstrument voor isolatiemeting, lage weerstanden en spanningsmetingen.

De METRISO INTRO voldoet aan alle verwachtingen en eisen om aan de slag te gaan met een hoogwaardige isolatiemeter. 

Dankzij al zijn functies, is hij bijzonder geschikt voor toepassingen bij inspectie van elektrische installaties, evenals voor gebruik in service en industriële toepassingen.

De isolatie- en weerstandsmeter zorgt voor het snel en effectief testen volgens de huidige normen (CAT IV CE - DIN VDE 0100 en regelgeving specifiek voor andere landen)
 

 

Bekijk detail

Profitest Intro

Profitest Intro: installatietester voor de meest uitgebreide inspectie van uw elektrische installatie

Universele, handige en robuste installatietester voor het uitvoeren van alle metingen en het testen van veiligheidsmaatregelen in elektrische installaties, zoals vereist door de IEC 60364-6 (DIN VDE 0100-600) en andere land-specifieke normen, zoals gespecificeerd in de afzonderlijke hoofdstukken van DIN EN 61557 (VDE 0413).

Bekijk detail

SECUTEST BASE / BASE 10 & PRO - Elektrische veiligheidstester

Elektrische veiligheidstester volgens DIN VDE 0701/0702, EN62353 & EN60974-4

Tester voor de elekrische veiligheid van elektische toestellen, medische apparatuur en lasapparatuur, volgens volgende normen:

  • DIN VDE 0701/0702 (EN62638 Draft) voor elektrische toestellen
  • Inclusief verlengkabels en PRCD's
  • EN62353 voor medische apparatuur
  • EN60974-4 voor lasapparatuur

3 uitvoeringen beschikbaar:

SECUTEST BASE, met 200 mA meetstroom voor de aardgeleidermeting

SECUTEST BASE 10, met 200 mA en 10 A meetstroom voor de aardgeleidermeting

SECUTEST PRO, zoals Secutest BASE10 plus aanraakscherm, bi-directionele database functie en multimeter functies

Prijs: €vanaf 2185,- euro (excl. BTW)

Bekijk detail

MetraHIT 27 H+E CAR

Mega Tester voor service en herstellingen aan elektrische en hybride wagens

 Milli-ohmmeter, isolatiemeter, digitale multimeter en datalogger

Bekijk detail

MAVOLUX 5032C USB

Digitaal precisiemeetapparaat voor het meten van de verlichtingssterkte in Lux (lx) of footcandle (fc)

Digitale luxmeter voor de controle van lichtbronnen, straatverlichting, het bewaken van verlichting op werkplekken en in openbare gebouwen, van sport- en parkterreinen, kwaliteitscontrole van lichtbronnen, kwaliteitsborging bij de productie van lampen en verlichting, voor de agrarische en bosbouwsector. Met deze apparaten kan sterk licht zonder toebehoren gemeten worden.

Bekijk detail

PROFITEST MASTER | XTRA+

Installatietester voor het controleren van de werkzaamheid van veiligheidsmaatregelen in elektrische installatie volgens DIN VDE 0100-600 / DIN VDE 0105-100 (NEN 1010 / NEN 3140).

Installatietester voor het controleren van de werkzaamheid van veiligheidsmaatregelen in elektrische installatie volgens DIN VDE 0100-600 / DIN VDE 0105-100 (NEN 1010 / NEN 3140).

Voor gebruik in alle wisselstroom- en draaistroomnetten met spanningen van 65 tot 500 V en frequenties van 15,4 tot 420 Hz.

Uw voordeel: meting van laagohm, isolatie, aardweerstand, standplaatsisolatie, lus- en netimpedantie.

 

Bekijk detail

METRAHIT ENERGY

4 6/7 digits high-end TRMS multimeter met vermogen- en energiemeting

Alle belangrijke vermogen parameters kunnen gemeten worden met gelijktijdige spanning- en stroommeting. De aktueel gemeten waarde, bijvoorbeeld aktief vermogen samen met de corresponderende spanning en stroomwaarden, alsook afwisselend de spanningsfrequentie of de vermogenfaktor verschijnen op de uitgebreide drievoudige display.

 

Bekijk detail

METRACAL MC

Process calibrator en multimeter in één

De nieuwe, compacte multifunctionele process calibrator overtuigt door zijn robuustheid, eenvoudige bediening, hoge functionaliteit en precisie.

De METRACAL MC is bruikbaar als multimeter en als calibrator in o.a. de chemische industrie, laboratoria en bij de ontwikkeling en productie van electronische meetapparatuur.

Bekijk detail