Infuuspomptesters

SecuLife IF+

Infuuspomp analyzer

De Seculife IF + is ontworpen om infusiepompen te testen op hun juiste werking.
Hij is in staat om maximaal 2 pompen tegelijkertijd te testen.

Bekijk detail

RIGEL MULTI-FLO - Infuuspompentester

Infuuspompentester voor het meten van het debiet, volume en druk. 1, 2 of 4 kanaals uitvoering. De 1- en 2-kanaals uitvoering is later nog uitbreidbaar met bijkomende kanalen tot een maximum van 4.

De onmiddellijke debietmeting geeft het voordeel van snellere testtijden bij lage debieten. Het vermogen om debieten van 10μL / uur te detecteren, maakt de Multi-Flo-infusiepompanalysator tot een veelzijdig hulpmiddel voor alle soorten infuuspompen.

Ontworpen om volledig te voldoen aan de IEC 60601-2-24 testvereisten, is de Rigel Multi-Flo een echt waardevol testinstrument voor diegenen die snelle en nauwkeurige beoordelingen en kalibratie van stroomsnelheden, druk en volume vereisen.

Een robuuste en compacte alles-in-één behuizing met geïntegreerd infuus programma geheugen, maakt de Multi-Flo volledig stand-alone. Het ingebouwde geheugen slaat testgegevens op en maakt snelle overdracht naar de pc mogelijk voor traceerbaarheid. Een bijgewerkte versie van Rigel's Med-eBase-software biedt testsjablonen, aangepaste testcertificaten en de mogelijkheid om de Multi-Flo-infusiepompanalysator te regelen en configureren. Met behulp van de Med-eBase software kan de RIGEL Mulit-Flo ook remote controlled worden gebruikt. Zo komen de meetresultaten rechtstreeks in de database van de computer.

Snelle en foutloze informatie over de testobjecten kunnen rechtstreeks in de Multi-Flo worden ingevoerd via een compacte Bluetooth-barcodescanner of een optioneel toetsenbord.

De Multi-Flo-infusiepompanalysator is de nieuwste toevoeging aan Rigel Medical's productaanbod van biomedische testapparatuur.

Bekijk detail