Elektrochirurgie testers

Onze Elektro Chirurgie Analyzers van Gossen metrawatt en RIGEL MEDICAL testen snel en eenvoudig alle kritieke ESU-functies die nodig zijn om de goede werking van de coagulatie apparaten te kunnen garanderen.

Zelf gedefinieerde test sequenties kunnen éénvoudig aangemaakt worden waardoor alle ESU-functies met nauwkeurige vermogens-, stroom-, frequentie-, crest- en belastingsweerstandsbereiken getest kunnen worden.

Hieronder een overzicht van onze toestellen

SecuLife ES Pro

Electrosurgical Analyzer

The Seculife ES Pro ESU Analyzer is a highly accurate calibration quality instrument.
It is intended for use by manufacturers and field service engineers, as well as Biomedical Engineers who need to test their ESU generat ors in the exact same way the manufacturers do.
It is the only ESU Analyzer on today’s market with a 1% reading level of uncertainty.

Bekijk detail

Seculife ES-PRIME

Multimode Elektrochirurgie Tester

De coagulatie toestellen zijn niet meer weg te denken in de medische wereld. Het toepassingsgebied van deze toestellen neemt nog steeds uitbreiding waardoor het aantal coagulatietoestellen in onze ziekenhuis sterk toeneemt. De controle op de goede werking van deze toestellen is uitermate belangrijk en maakt deel uit van de functietesten die worden opgelegd door de EN 62353 norm. De SecuLife ES-PRIME is momenteel het meest performante toestel op de markt om deze testen éénvoudig en automatisch uit te voeren.

Ook voor het uitvoeren van Multiple Pulsed Waveform en Tissue testen.

Bekijk detail

SecuLife ES Xtra

Electrosurgical Analyzer

De coagulatie toestellen zijn niet meer weg te denken in de medische wereld. Het toepassingsgebied van deze toestellen neemt nog steeds uitbreiding waardoor het aantal coagulatietoestellen in onze ziekenhuis sterk toeneemt. De controle op de goede werking van deze toestellen is uitermate belangrijk en maakt deel uit van de functietesten die worden opgelegd door de EN 62353 norm. De SecuLife ES-XTRA is momenteel het meest performante toestel op de markt om deze testen éénvoudig en automatisch uit te voeren.

Bekijk detail

RIGEL UNI-THERM

Hoog performante tester voor coagulatie toestellen.

De nieuwe RIGEL UNI-THERM meet de performantie van electro-chirurgie generatoren. De metingen omvatten; hoog-frequente lekstroom, hoog vermogen stroom and vermogen verdeling en patient "return plate alarm" test.

Bekijk detail