MAVOWATT 210 power quality analyzer

Datalogger voor energie en power quality

De MAVOWATT 210 verkrijgt alle relevante meetgrootheden die bepalend zijn voor het waarborgen van de kwaliteit van de elektrische voeding. Het instrument is een bidirectionele vermogensmeter en de meting wordt zowel aan de kant van het elektriciteitsbedrijf als aan de kant van de verbruiker uitgevoerd op basis van de vermogensrichting voor gebruik in alternatieve energietoepassingen

Problemen met de netvoedingskwaliteit zoals spanningsdips, spanningsdalingen, spanningspieken en spanningsonderbrekingen kunnen worden gedetecteerd met een resolutie van 1/2 cycli in overeenstemming met IEC 61000-4-30. Harmonischen worden geregistreerd in overeenstemming met IEEE 519-2014 / IEC 61000-4-7.

De in de MAVOWATT 210 geïntegreerde webserver vergemakkelijkt de configuratie van het instrument en maakt het mogelijk om gegevens in realtime te controleren (afstandsbediening). De webserver is toegankelijk via het netwerk met elk in de handel verkrijgbaar eindapparaat.

Gegevens kunnen worden geëxporteerd via een USB-flashstation of worden gedownload via een webbrowser voor externe analyse met Dran-View.

Gelogde gebeurtenissen kunnen vervolgens gemakkelijk worden geanalyseerd, vergeleken, vergeleken en duidelijk worden weergegeven in rapporten met behulp van Dran-View XP-software.

  • CE logo
  • Fabriekscertifikaat