Aplus

De APLUS is een nieuw compleet apparaat voor universele meting, bewaking en analyse van de netkwaliteit in sterkstroomnetten. Het vult de productportefeuille van aangevende sterkstroommeetapparaten aan met een high-end versie. Zwitserse topkwaliteit en maximaal gebruiksnut staan op de voorgrond. Dit apparaat is ontworpen voor gebruik in de energiedistributie, in sterk vervormde netten in een industriële omgeving en in de gebouwenautomatisering. Door zijn hoge prestatievermogen is hij tevens uitermate geschikt voor moeilijke taken in testomgevingen. Nominale spanningen tot 692V kunnen rechtstreeks worden aangesloten. Koppelen aan de procesomgeving is mogelijk met behulp van de Modbus-interface, door middel van digitale I/O's of analoge uitgangen. De Modbus-interface, een relais en elk een digitale in- en uitgang maken deel uit van de basisuitrusting van het apparaat.

  •     1 Apparaat van het formaat 96 x 96 mm voor elke toepassing: onafgebroken, storingstolerante en uiterst nauwkeurige meting bijv. 0.1% voor U / I of 0.5S voor werklastenergie.
  •     2 Tarieven voor 12 standaardtellers en tot 7 willekeurige pulstellers voor het centraal verzamelen en opslaan van gegevens m.b.t. het afrekenen van energiekosten.
  •     3 Bedrijfsurentellers, geschikt voor het bewaken van bedrijfsmiddelen m.b.t. service intervallen of bedrijfstijden bij overbelasting.
  •     4 Bevestigbare alarmen met status- en tekstweergave rechtstreeks op het apparaat op basis van max. 12 grenswaarden of andere logische toestanden.
  •     5 Functietoetsen voor intuïtieve bediening van het apparaat. Vier verschillende of willekeurig samen te stellen display modi voor optimale aanpassing aan de situatie ter plaatse.
  •     6 Optionele I/O-kanalen (analoge uitgangen en/of digitale I/O's) en 2 relais voor het koppelen van meetsystemen en meters alsook voor alarmeringsdoeleinden.