Sommatiestations

SmartControl

Energiecontrolesysteem

De Smartcontrol is een complete oplossing die gebruik wordt in voor vele industriële toepassingen.  De Smartcontrol registreert het verbruik van energie van verschillende energietellers om deze te centraliseren.  Zo kan energie efficiënter gebruikt worden en kan de energiekost gedrukt worden.  De Smartcontrol wordt standaard met de gratis Smartcontrol manager software geleverd voor uitlezing en programmatie van de datalogger.

Bekijk detail

SmartLogger

Energiecontrolesysteem

De SmartLogger is een datalogger voor een beperkt aantal ingangen.  De Smartlogger registreert het verbruik van energie van verschillende energietellers om deze te centraliseren.  Zo kan energie efficiënter gebruikt worden en kan de energiekost gedrukt worden.

Bekijk detail

U1600

24-kanaals sommatiestation voor pulsen

Het U1600 sommatiestation registreert pulssignalen en is in staat om digitale inputs te herkennen.  Dit laat toe om alle elektrische en niet-elektrische signalen te loggen, visualiseren en optimaliseren.
 

Bekijk detail

U1601

Dataverzamelstation, voor 63 LON-tellers met uitgebreide functies, voorzien van LCD

Het U1601 sommatiestation wordt gebruikt voor de verwerking van analoge signalen en maakt het eenvoudig om energietellers met LON-Bus aan te sluiten.  Het laat toe om alle elektrische en niet-elektrische signalen en verbruik te loggen, visualiseren en optimaliseren.

Bekijk detail

U1602

Dataverzamelstation, voor 63 LON-tellers

De U1602 micro-sommator wordt gebruik als PC adapter of als LON interface voor het ECS-Lan netwerk en is niet voorzien van een display of controle-elementen.
 

Bekijk detail

U1603

Dataverzamelstation, voor 63 LON-tellers

De U1603 micorsommator wordt gebruikt als PC adapter of als LON interface voor ECS LAN en beschikt over geen display of controleelementen.  Inputs en outputs breiden de minisommator uit voor datalogging en optimalisatie.

Bekijk detail